//
Despre StopFumatul.ro

StopFumatul.ro este un proiect de responsabilitate socială al E-Studio Design&Development.

Lansat în septembrie 2008, site-ul are ca scop crearea unei comunități alcătuite din persoane care se lasă de fumat, care să se ajute reciproc să depășească momentele dificile ocazionate de renunțarea la obiceiul fumatului. Astfel, site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un forum de discuții în care postează atât persoane care s-au lăsat de fumat recent, cât și “veterani”, adică persoane care au mai mult de șase luni de când au tras ultimul fum.

Acest site nu face propagandă antifumat. Acest site este online pentru a oferi ajutor celor care vor să renunțe la fumat. Așadar, site-ul nu intenționează să convingă pe nimeni să se lase, dar oferă motivație, idei și metode celor care s-au hotărât să trăiască mai sănătos și să respire mai bine.

Am lansat acest blog pentru că știm că sunt multe persoane în blogosferă care se lasă de fumat sau care au reușit deja să nu mai pună țigara în gură de ceva vreme. Știm că blogosfera este un spațiu în care oamenii relaționează adesea pentru a se ajuta între ei și credem că este mai ușor lăsatul de fumat cu sprijinul unui grup cu aceeași preocupare decât pe cont propriu. Iar cei care au reușit pot să dea sfaturi utile și să-i motiveze pe cei care au ajuns într-un impas.

Mulțumim tuturor celor care se înscriu în acest program!

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Tu ce crezi despre asta? Comentează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Constructie site, CMS sau e-commerce, in rate
Advertisements
%d bloggers like this: