//
you're reading...
Program

Ești blogger și te pregătești să te lași de fumat de la 1 ianuarie?


Sau 1 februarie, sau 1 martie… în fine, te pregătești să te lași de fumat și numai la asta te gândești în vreme ce îți mai aprinzi câte o țigară. Nu-i așa?

Oricine trece prin asta.

Din ce am observat timp de trei ani pe site-ul nostru, StopFumatul.ro, la un moment dat, orice fumător zice “gata, așa nu mai merge“, își adună toate motivele, și le repetă în gând și cu voce tare, se teme că n-o să-i iasă și… se lasă. Uneori rezistă doar câteva minute. Hai, o oră. Sau o noapte. A doua zi o ia de la capăt și își pierde speranța. E clar, nu-i momentul! Sau rezistă trei zile. După care intervine ceva. Mereu intervine ceva! Și se apucă iar de tras din țigară. Cel mai trist e când fumătorul se pune iar pe fumat după mai mult de trei săptămâni de pauză. Atât efort irosit!

Sună cunoscut? Ai pățit și tu la fel?

Toate astea se întâmplă atunci când nu te pregătești corect pentru momentul în care ai aruncat pachetul de țigări și ai zis, cu convingere și bucurie: de azi m-am lăsat de fumat.

Vestea bună e că nu trebuie să lași țigara de la 1 ianuarie. De la 1 ianuarie trebuie să începi să te pregătești.

Așa că ne-am propus să îți punem la dispoziție un program de lăsat de fumat interactiv, în opt pași.

Dacă te interesează programul nostru, trebuie să știi că tot ce îți trebuie este un blog (unde vei scrie prin ce treci). Dacă ai deja un blog, foarte bine! Dacă nu ai, îți poți face unul în câțiva pași extrem de simpli, după ce intri pe WordPress.com, de exemplu.

Apoi scrie o postare în care spui de ce vrei să te lași de fumat. Scrie și dacă tu nu vrei, dar te presează alții. Sau dacă ai încercat de mai multe ori și nu ți-a ieșit. Scrie tot ce te face să iei lăsatul de fumat în calcul. Apoi pune un link către blogul nostru, ca să știm că ai scris, și te înscriem automat în program. Apoi abonează-te la acest blog și așteaptă instrucțiunile următoare. Iar dacă ceva e neclar sau ai nevoie de ajutor, comentează mai jos!

A, și bineînțeles, totul este gratuit. Este un proiect pentru o viață mai bună, dezvoltat de E-Studio Design & Development.

Advertisements

About Alina Voinea

Web design & development since 2000.

Discussion

No comments yet.

Tu ce crezi despre asta? Comentează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Constructie site, CMS sau e-commerce, in rate
Advertisements
%d bloggers like this: